fbpx
201300932

Kallelse till årsmöte 2020

Kallelse till årsmöte med Älvräddarnas Samorganisation 22 augusti 2020

Kära medlemmar och älvräddargrupper. I år har styrelsen beslutat att vi för första gången kommer att ha årsmötet digitalt, via internet. Detta på grund av Corona-epidemin som drabbat inte bara Sverige utan hela världen.

Årsmötet kommer att hållas via en programvara och tjänst som heter Zoom. Älvräddarna har skaffat konto och vi har bra vana inom kansliet att handha möten och webinarer via denna tjänst.

Datum: 2020-08-22
Tider:
Årsmöte: 12.30
Föreläsning: 15.00

Vi vill att så många som möjligt deltar, vi kan hantera upp till 100 samtidiga deltagare.
För att vi ska kunna förbereda det hela vill vi att ni så fort som möjligt anmäler till vilka av de två ovan tiderna och mötena ni ämnar delta.

Anmälan gör ni på: 

När ni genomfört anmälan kommer ni förutom att få en bekräftelse per e-post, också komma till en sida med utförliga instruktioner kring teknik, var ni hittar Zoom, hur man använder det, t.ex. hur man gör om man vill ha ordet och mycket mer. Det är inte krångligt, och läser man instruktionerna och följer dem, samt deltar på det Testmöte som vi rekommenderar alla som är det minsta tveksamma inför tekniken att delta på, är det rent ut sagt enkelt. Här finns också instruktion om hur man ansluter via vanlig telefon.

1. Anmäl er på alvraddarna.se/aramotet2020
2. Läs instruktionerna (som också går att ladda ner och skriva ut).
3. Delta på testmötet som endast är till för att prova de olika funktionerna och se till att ni har tillräcklig bandbredd och rätt utrustning (dator med högtalare och en mikrofon, eller ”smart” mobil). Adress, datum och tid, samt länk till testmötet finns på sidan ni kommer till efter att ni fyllt i anmälan och skickat den.

Glöm inte att motioner ska vara styrelsen tillhanda senast sex veckor före årsmötet, dvs. senast fredag 10 juli!

Richard Löwall 
Ordförande

Christer Borg
Generalsekreterare

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Stöd Älvräddarna

Nyheter

Arkiv efter kategori

Kategorier

Arkiv efter datum

Tidsmaskin