Dags att förnya medlemskap

Visst har du fått avin för att förnya ditt medlemskap inför nästa år 2020?

Då har du sett att vi förenklat våra medlemskapsnivåer.

Upp till och med året du fyller 20 och från året du fyller 65 får du medlemskapet för bara 150 kronor per år, eller 12 kronor per månad via autogiro (autogiro förenklar för både dig och oss).

Övriga medlemskap ligger från i år på 300 kronor för enskild medlem, 400 kronor för familjemedlemskap, 500 kronor för stödjande organisation.

Gåvopaketen har förvandlats från varor till tjänster som alla medlemmar nu kan få ta del av. Därigenom bidrar vi inte till onödig prylkonsumtion och du kan välja i ett större utbud av spännande erbjudanden. Vad sägs om till exempel rabatter på fiskeupplevelser och boenden?

Älvräddarna nya digitala medlemskort

För att komma åt våra erbjudanden laddar du ner vårt digitala medlemskort. Under året kommer vi att med hjälp av det kunna fylla på med fler erbjudanden för dig, så gör slag i saken på en gång, ladda ner det nu!

Samtidigt kan vi nå dig enklare med olika nyheter. Sist men inte minst får vi en enklare medlemshantering, vilket gör att vi kan lägga mer krut på vårt arbete och våra och dina mål: Strömmande vatten, friska och utan onödiga vandringshinder!

Följ bara de instruktioner du fått via SMS eller e-post. Har du inte fått det (vi kanske inte har dina fullständiga kontaktuppgifter) kan du enkelt ladda ner och skaffa medlemskortet genom att klicka här.

Stort tack för ditt stöd!

Ps
För dig som inte redan är medlem, klicka här och fixa det. Därefter kommer du få din länk för att ladda ner ditt digitala medlemskort.
Ds