Älvräddarnas årliga auktion har startat

Vill Du vara med och göra skillnad? Ladda ner årets auktionskatalog och kika på vad du skulle vilja vara med och lägga bud på.

Lägg sedan lördagen den 19/3 på minnet, då går Älvräddarnas auktion vid Sportfiskemässan i Älvsjö av stapeln. Auktionen är till förmån för organisationens verksamhet och en möjlighet för dig att med dina bud göra skillnad.

Du behövs! Som vanligt finns det en diger samling objekt skänkta av privatpersoner och företag som med sin medverkan hjälper Älvräddarna att fortsätta sitt arbete för öppna vattendrag. Hoppas du hittar något som kan passa dig, ditt fiskegäng, klubbkamrater eller någon som snart fyller år. Alla objekt hittar du i katalogen här. Årets katalog innehåller, bland annat fisketurer med Johan Broman, Stockholms skärgård, Stefan Larsson, Älvdalens fiskecenter och Jonas Nordigårds, dalarna eller västkusten. Utrustningar kommer att finnas från Sameo, Fly-Dressing och Guideline. En handgjord håv från Ulrik Odelberg, en rulle från Mohlin of Sweden och ett unikt splitcanespö tillverkat av Stefan Broms plus en del annat kommer du att kunna vara med och lägga bud på.

Väl mött på Sportfiskemässan.