fbpx
Foto: Erik Hellquist. Från v. Niklas Johansson, VD på Tranås Energi AB. Christer Borg, Ordförande Älvräddarnas Samorganisation
Foto: Erik Hellquist. Från v. Niklas Johansson, VD på Tranås Energi AB. Christer Borg, Ordförande Älvräddarnas Samorganisation

Välj föreningsel från Tranås energi och stöd Älvräddarna

Nu kan du välja ett elavtal som hjälper oss alla att få en bättre miljö i våra vattendrag!

Genom Tranås Energis nya erbjudande Föreningsel hjälper du oss i riksorganisationen och den valda undergruppen genom att 200 kr kommer oss tillgodo när du tecknar ett elavtal hos dem. Efter 100 nya kunder får vi en extra bonus på 10 000 kr. Detta är inget som påverkar ditt elpris, pengarna skänks av Tranås Energi.

Läs mer om Föreningsel här: http://www.tranasenergi.se/privat/elavtal/foreningsel/ Nästan längst ned på sidan kan du välja Älvräddarna och en av de deltagande undergrupperna.

Vi vill att du kryssar för “Hemmagjord el”, för att du ska få el som är producerad med Bra Miljövalmärkningen. Gör du inte det får du tyvärr “vanlig”, ej miljöanpassad, vattenkraft och det är inget som vi stöder. Så välj “Hemmagjord el”!

Erbjudandet gäller dig som inte redan är kund hos Tranås Energi. Är du det kan du passa på att värva släkt och vänner, man måste inte vara medlem i Älvräddarna för att stötta oss på detta sätt.

Har du direkta frågor kring detta erbjudande tar du kontakt med Tranås Energi. Ring på 0140-683 08 eller skicka ett e-post till info@tranasenergi.se.

Tranås Energi har som enda bolag (hittills) i universum fått Älvräddarnas diplom för sina helt frivilliga insatser att bygga fiskpassager, mest i form av så kallade omlöp. Här kan du läsa mer om deras arbete med sin vattenkraft och diplomet som de fått av oss. http://www.tranasenergi.se/privat/elproduktion/vattenkraft/

Vill du bli medlem i Älvräddarna och stötta vårt viktiga arbete klickar du här.

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Stöd Älvräddarna

Nyheter

Arkiv efter kategori

Kategorier

Arkiv efter datum

Tidsmaskin